MENU
« Back

Diner en Blanc - in premiera, la Bucuresti

Facandu-si aparitia cu aproape 3 decenii in urma, Diner en Blanc Paris a evoluat in decursul anilor, devenind o traditie “tres chic”, care acum atrage peste 10.000 de oameni anual in cele mai prestigioase locatii din capitala Frantei, cu 15000 de invitati participand la cea de a 25-a aniversare, in 2013.

In prezent, Diner en Blanc se organizeaza in peste 70 de orase, din 35 de tari si a castigat mai mult de 100.000 de prieteni din toata lumea. Fiecare eveniment este pregatit de organizatori locali pasionati, care s-au indragostit de concept si vor sa il aduca si in orasul lor, adaugand propriul sarm, dar respectand totodata valorile de baza. Alaturi de Paris, New York, Los Angeles, Tokyo, Montreal, Sydney, Singapore, Mexico City, orasul Bucuresti va fi onorata gazda a primului sau Diner en Blanc, in 2017.
 

Echipa din spatele evenimentului organizat in Bucuresti este formata din urmatoarele gazde devotate: Alexandru Lixandru, Monica Munteanu Ducarroz, Ovidiu Barbier, pentru care, captivanta lume a organizarii de evenimente nu mai are secrete!

Pentru a face istorie si a avea sansa de a participa la marea premiera, inscrie-te pe lista de asteptare accesand: https://bucharest.dinerenblanc.com/register. Spune-le si prietenilor tai!
 

http://www.dinerenblanc.info/libs/format/ckfinder/userfiles/washington/smallfacebook(1).png Diner en Blanc –Bucuresti
 

Bucuresti, suntem incantati sa va primim in marea noastra familie! Va uram mult noroc in ceea ce priveste pregatirile si un prim eveniment minunat,

Echipa Diner en Blanc International

Leave a Comment

Login
Please log to your Member account to write on the wall:

Forgot your password?
Not a member yet? Register


Le Dîner en Blanc
Bucharest
In:
Days
Hours
Min.
Sec

Contact Form

If you wish to attend, or would like more information about an event in a specific city, please write directly to the city, by using its name, followed by @dinerenblanc.com (i.e. newyork@dinerenblanc.com)

If you wish to organize a Dîner en Blanc® in your city, please click on the "Organize an Event" link at the bottom of the home page to fill out the appropriate application form.

Thank You!

.Partner Contact Form
Formulaire de contact (presse)
Volunteer as leader