MENU
« Retur

Diner en Blanc - in premiera, la Bucuresti

Facandu-si aparitia cu aproape 3 decenii in urma, Diner en Blanc Paris a evoluat in decursul anilor, devenind o traditie “tres chic”, care acum atrage peste 10.000 de oameni anual in cele mai prestigioase locatii din capitala Frantei, cu 15000 de invitati participand la cea de a 25-a aniversare, in 2013.

In prezent, Diner en Blanc se organizeaza in peste 70 de orase, din 35 de tari si a castigat mai mult de 100.000 de prieteni din toata lumea. Fiecare eveniment este pregatit de organizatori locali pasionati, care s-au indragostit de concept si vor sa il aduca si in orasul lor, adaugand propriul sarm, dar respectand totodata valorile de baza. Alaturi de Paris, New York, Los Angeles, Tokyo, Montreal, Sydney, Singapore, Mexico City, orasul Bucuresti va fi onorata gazda a primului sau Diner en Blanc, in 2017.
 

Echipa din spatele evenimentului organizat in Bucuresti este formata din urmatoarele gazde devotate: Alexandru Lixandru, Monica Munteanu Ducarroz, Ovidiu Barbier, pentru care, captivanta lume a organizarii de evenimente nu mai are secrete!

Pentru a face istorie si a avea sansa de a participa la marea premiera, inscrie-te pe lista de asteptare accesand: https://bucharest.dinerenblanc.com/register. Spune-le si prietenilor tai!
 

http://www.dinerenblanc.info/libs/format/ckfinder/userfiles/washington/smallfacebook(1).png Diner en Blanc –Bucuresti
 

Bucuresti, suntem incantati sa va primim in marea noastra familie! Va uram mult noroc in ceea ce priveste pregatirile si un prim eveniment minunat,

Echipa Diner en Blanc International

Lasa un comentariu

Logheaza-te
Te rugam sa te loghezi in contul tau pentru a posta pe wall:

Ai uitat parola?
Nu esti inca membru? Inregistreaza-te


Le Dîner en Blanc
Bucharest
In:
Zile
Ore
Min.
Sec

Formular de contact
Formular contact parteneri
Formulaire de contact (presse)
Ofera-te voluntar pe pozitia de lider